Dienst Vrije tijd

Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Wat doen we?

Samen met de verenigingen, in regionaal verband of op eigen houtje, geeft de dienst Vrije tijd het vrijetijdsbeleid in de gemeente vorm. Cultuur, sport, gezondheid, jeugdwerking, lokale economie, feestelijkheden en evenementen, toerisme, erfgoed, flankerend onderwijsbeleid, levenslang leren, fairtrade gemeente, ontwikkelingssamenwerking ... zijn thema's die onder de bevoegdheid van de afdeling vallen.

Je kan bij ons terecht voor het huren van sportmateriaal, het reserveren van zalen in de sporthal of in het gemeenschapscentrum, inschrijvingen voor speelpleinen en sportkampen, tickets voor voorstellingen in het gemeenschapscentrum, hulp bij de organisatie van een wijkfeest, ...

Jaarlijkse grote evenementen die door ons worden ondersteund en/of georganiseerd, zijn de Meifeesten en het Druivenfestival. Verder staan we ook in voor het beheer van de vrijetijdsinfrastructuur in de gemeente en verzorgen we het secretariaat van verschillende adviesraden. Toeristen kunnen bij ons terecht voor informatie over bezoeken, wandelingen en rondleidingen.