Technische dienst

Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 70
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Wat doen we?

Onze technische dienst is de draaischijf voor alle zaken rondom het aanleggen, herstellen en onderhouden van het openbaar domein, waaronder straten, rioleringen, voetpaden en de begraafplaats. Bovendien dragen we zorg voor het onderhoud en de operationele staat van gemeentelijke gebouwen zoals SJC Koldam, het woonzorgcentrum, kinderdagverblijf 't Druifje, het parkpaviljoen ... Deze locaties worden door de technische dienst schoongemaakt en onderhouden om continu gebruiksklaar te zijn.

Hoewel we bepaalde taken zelf uitvoeren, besteden we grotere projecten uit aan gespecialiseerde partijen. Daarnaast treffen we maatregelen ter bevordering van verkeersveiligheid en mobiliteit, en zijn we verantwoordelijk voor de logistiek bij gemeentelijke evenementen en activiteiten. Onze technische dienst biedt tevens logistieke ondersteuning aan het bruisende verenigingsleven in de gemeente.

Ons beheer strekt zich ook uit tot het groenpatrimonium, waarbij het concrete onderhoud wordt toevertrouwd aan externe groenaannemers. Het is de rol van onze technische dienst om deze aannemers te coördineren en aan te sturen.