Nieuwe asfalt in de Brusselsesteenweg

Van 8 tot 12 juli 2024 wordt in de Brusselsesteenweg, tussen de Ed. Vandervaerenstraat en de J. Lindtsstraat een nieuwe toplaag asfalt gelegd.

Omleiding doorgaand verkeer

Het doorgaand verkeer wordt vanuit het centrum omgeleid via Groenendaal en Jezus-Eik. Hiervoor wordt de nodige signalisatie geplaatst. In de werfzone geldt parkeerverbod. Aan de voetpaden wordt niet gewerkt. Voetgangers kunnen de voetpaden blijven gebruiken. Fietsers kunnen met de fiets aan de hand op de voetpaden door.

Hinder

Voor de bewoners die in de Brusselsesteenweg/Terblokstraat wonen tussen Welriekende en manege Musette en voor de bewoners van de Hertenlaan, is de hinder het grootst. Zij zullen wanneer de huidige straatlaag wordt afgeschraapt en de asfalt wordt gelegd, niet via de Brusselsesteenweg naar het centrum kunnen en moeten omrijden via de R0. Het gaat om maximum anderhalve dag. Na het afschrapen en voor het asfalteren is er wel doorgang mogelijk voor het plaatselijk verkeer richting centrum Hoeilaart. Na de asfalteringswerken volgt de belijning, zonder grote hinder voor het verkeer.

Hou er rekening mee dat wegenwerken afhankelijk zijn van het weer en dat de weersomstandigheden de planning in de war kunnen sturen.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 70
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart