Een zomer vol Zalige Zondagen!

De Zalige Zondagen zijn terug van weggeweest! Het programma voor deze zomer ziet er veelbelovend uit, al zeggen we het zelf. En dat allemaal gratis! Hieronder vind je een handig overzicht zodat je alvast jouw vrienden en familie kan warm maken.

Zondag 14 juli, van 11 tot 15 uur: Picknick in de tuin van het GC Felix Sohie

Pak je picknickkleed, nodig je vrienden en familie uit en breng je favoriete lekkernijen mee. Geen zin om zelf eten mee te nemen? Geen probleem! Ter plaatse kan je ook heerlijk eten en drinken kopen. Wij zorgen voor leuke activiteiten voor jong en oud.

Zondag 21 juli, 14 uur: Wandeling langs serristenvilla's

Ervaren gids Brigitte neemt je mee voor een kindvriendelijke wandeling van ongeveer 6 kilometer langs een stukje geschiedenis en architectuur. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link. Je kan de wandeling ook op een ander moment maken zonder gids. De uitgestippelde route kan je afhalen aan de balie van het GC Felix Sohie.

Zondag 28 juli, van 11 tot 16 uur: Zomers genieten van SJS Koldam

Op 28 juli staat een onvergetelijke zomerse Zalige Zondag op het programma. De nieuwe sportsite verandert in een paradijs waar je kan sporten, spelen en volop genieten. Bezoek zeker een van de eetkraampjes en proef de lekkerste hapjes en drankjes!

Zondag 11 augustus, 14 uur: Fietstocht langs de Muscatroute

Onze sportieve gids Willy fietst met jou de mooie Muscatroute door de Druivenstreek en het Zoniënwoud. Deze route van 39 kilometer, met pittige hellingen, brengt je van Hoeilaart over Terhulpen en langs het meer van Genval, doorheen Overijse, Tervuren en het machtige Zoniënwoud. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Je kan deze fietstocht ook op een ander moment afleggen zonder gids. De uitgestippelde route en de knooppuntenkaart kan je afhalen aan de balie van het GC Felix Sohie.

Zondag 18 augustus, van 13 tot 17 uur: Zomers genieten op Den Dumberg

Zin in een gezellige dag vol muziek, spel en plezier? Kom dan op 18 augustus naar de woonzorgsite. Test je vaardigheden met volkspelen en zing mee met de grootste hits van Will Tura. Iedereen is welkom!

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart