UiTPAS Druivenstreek

UiTPAS

UiTPAS Druivenstreek daagt je uit. Grijp je kans! Spaar punten door deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten, en ruil die punten dan in voor gadgets en kortingen op nog meer activiteiten.

Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Overijse en de GC's de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes van vzw de Rand werken nauw samen om het vrijetijdsaanbod in de regio nog te verruimen. Met de UiTPAS Druivenstreek willen ze dat aanbod aantrekkelijker en toegankelijker maken voor iedereen.

UiTPAS Druivenstreek?

De UiTPAS Druivenstreek is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit kan je punten sparen die je nadien kan omruilen voor iets leuks. Je krijgt bovendien 10 procent korting op je ticket voor een culturele voorstelling in de regio! Registreer je als UiTPAS-houder via deze link om de korting te krijgen.

UiTPAS kopen

Voor 5 euro koop je een UiTPAS aan de balie van het GC Felix Sohie. De pas is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig. Je kan er dus eentje kopen voor elk gezinslid. Op je UiTPAS staan meteen een aantal welkomstvoordelen, nog voor je 1 punt hebt gespaard.

Punten sparen

Je kan punten sparen door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit in alle steden en gemeenten in Vlaanderen die met de UiTPAS werken. Een overzicht van de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek vind je terug op www.uitindedruivenstreek.be. Sinds kort kunnen ook erkende verenigingen toetreden tot de UiTPAS Druivenstreek. Een aantal verenigingen hebben al de stap gezet en mogen zich UiTPAS-partner noemen waardoor je ook tijdens de activiteiten van deze verenigingen punten kan sparen! Benieuwd wie UiTPAS-partner is? Ontdek het hier!

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar een UiTPAS-zuil en hou je UiTPAS tegen de zuil om je punt te sparen of scan de QR-code als je de UiTPAS-app hebt. Je kan maar 1 punt per activiteit sparen.

Punten omruilen

Heb je voldoende punten gespaard, ruil ze dan om voor een mooie korting of een leuk voordeel: een gratis drankje, gratis tickets, een gadget … Vanaf 5 punten heb je al een voordeel, maar je kan ook langer sparen om dan meer punten in te ruilen voor een groter voordeel. Een overzicht van alle welkomst- en omruilvoordelen in de Druivenstreek vind je op www.uitindedruivenstreek.be. Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen

UiTPAS met kansentarief

Inwoners met een beperkter budget hebben recht op een UiTPAS met kansentarief.
Heb je een laag inkomen, een verhoogde tegemoetkoming, een collectieve schuldenregeling, dan betaal je slechts 1 euro en krijg je met de UiTPAS 80 procent korting op alle UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek.

Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68, sociaalhuis@hoeilaart.be) of de balie van het GC Felix Sohie. Neem je identiteitskaart en de nodige documenten mee om te bewijzen dat je in aanmerking komt.

UiTPAS digitaal

Als je een UiTPAS Druivenstreek hebt aangekocht, kan je deze best registreren op www.uitpas.be. Daar krijg je een goed overzicht van je gespaarde punten en zie je voor welke omruilvoordelen je in aanmerking komt.
De UiTPAS-app downloaden en via je smartphone punten sparen, is ook mogelijk. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak en kan je ter plaatse zien welke omruilvoordelen je daar kan genieten.

UiTPAS elders

Je kan niet alleen punten sparen en omruilen in de Druivenstreek, maar ook bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen en Brussel. Neem dus je UiTPAS ook mee als je buiten onze regio naar een evenement, museum, activiteit of bibliotheek gaat! Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS-regio geldig.

UiTPAS info- en verkooppunt Hoeilaart

Balie GC Felix Sohie – Gemeenteplein 39 – vrijetijd@hoeilaart.be - tel. 02 657 05 04

Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren