Vierde week van de Maand van de Voetganger

Oktober is de Maand van de Voetganger. En daar doen wij graag aan mee! Gedurende deze maand zetten we te voet gaan in de kijker. Elke week ontdek je een nieuw thema, vol leuke weetjes en tips op maat van onze gemeente.

In deze laatste week van de Maand van de Voetganger richten we ons op verkeersborden die speciaal bedoeld zijn voor voetgangers en fietsers. Deze borden helpen je nieuwe routes en verborgen paadjes te ontdekken, zelfs waar het autoverkeer stopt. We nemen verkeersbord F45b onder de loep, een bord dat je als wandelaar of fietser toegang geeft tot verrassende wegen in je buurt.

Ontdek de verborgen wegen: Verkeersbord F45b

Heb je ooit het verkeersbord F45b gezien en je afgevraagd wat het precies betekent? Dit bord is niet zomaar een teken voor een doodlopende weg. Het onthult een verrassende uitzondering: hoewel auto's niet verder mogen, zijn voetgangers en fietsers meer dan welkom.

Dit bord opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Waar wegen afgesloten lijken, kan jij als wandelaar of fietser gewoon verder. Uit onderzoek van de Voetgangersbeweging blijkt zelfs dat 70 tot 75 % van de 27.104 doodlopende straten in ons land toegankelijk zijn voor voetgangers en fietsers.

Dit betekent dat je tal van verborgen paadjes, rustige straatjes en verrassende routes kan ontdekken, zonder hinder van autoverkeer. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en laat je verrassen door wat Hoeilaart allemaal te bieden heeft. Verkeersbord F45b wijst je de weg naar nieuwe avonturen!

f45b
Banner
Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 72
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief