Reserveren voor de rommelmarkt

Op zaterdag 21 en zondag 22 september wordt tijdens het Druivenfestival naar goede gewoonte een rommelmarkt gepland. Wacht niet te lang om je plaatsje te reserveren!

Digitaal reserveren

Op www.hoeilaart.be/rommelmarkt-druivenfestival vind je vanaf dinsdag 18 juni 2024, 16 uur, alle informatie over hoe de reservaties precies in hun werk gaan en kan je doorklikken naar het online inschrijvingssysteem.

Op een stratenplan kan je de standplaats van je keuze aanklikken. Een aantal plaatsen zijn vooraf voorbehouden aan Hoeilaartse handelaars, verenigingen, drank- en eetstandjes en inwoners langs het parcours van de markt.

Beschik je niet over een computer of internet? Dan kan je rekenen op de hulp van onze medewerkers op het nummer 02 657 05 04. Vanaf dinsdag 18 juni kan je ook fysiek terecht aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39).

Tarieven

  • 6 euro per 3 meter en per dag.
  • Een autoparkeerplaats reserveren is enkel mogelijk wanneer je standplaats minstens 6 meter lang is. Voor een parkeerplaats betaal je bijkomend 5 euro per auto per 6 meter.

De inschrijvingen lopen tot en met vrijdag 13 september (12 uur).

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
0491 92 69 96
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Enkel op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart