Inschrijven voor de zomervakantie

 

Voor Hoeilaartse kinderen staan tijdens de zomervakantie in SJC Koldam weer heel leuke activiteiten op het programma. De inschrijvingen starten op dinsdag 14 mei vanaf 16 uur.

  SPEELPLEIN BOEMERANG (6 themaweken)

  • Van 1 tot 5 juli
  • Van 8 tot 12 juli
  • Van 15 tot 19 juli
  • Van 29 juli tot 2 augustus
  • Van 5 tot 9 augustus
  • Op 12, 13, 14 en 16 augustus

  De speelpleinwerking richt zich tot kinderen van het eerste kleuterklasje tot en met het zesde leerjaar. Kindjes van het instapklasje die al zindelijk zijn, zijn ook welkom. Animatoren en hoofdanimatoren steken elke dag opnieuw een leuk, afwisselend programma in mekaar. In verschillende leeftijdsgroepen wordt er getekend en gedanst, geknutseld en gesprongen en vooral heel veel gespeeld!

  HOE KAN IK MIJN KIND(EREN) INSCHRIJVEN?

  De inschrijvingen verlopen via een online inschrijvingssysteem, ReCreatex. Je kan op dinsdag 14 mei tussen 16 en 18.30 uur telefonische ondersteuning krijgen via tel. 02 657 05 04. Inschrijven aan de balie is niet mogelijk.

  Ouders met een inkomen onder een bepaalde grens kunnen op de inschrijvingstarieven korting krijgen. Informeer je dus goed alvorens voor een activiteit in te schrijven.

  Op www.hoeilaart.be/vakantiewerking vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten én de online inschrijvingstool terug.

  Contact en openingsuren
  Gemeenteplein 39
  Hoeilaart 1560
  België
  Wegbeschrijving
  Telefoon
  02 657 05 04
  Huidige openingsuren
  Vandaag gesloten
  Morgen open van 9:00 tot 12:00
  Een afspraak maken wordt aangeraden.

  Alle openingsuren

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart