Get Ready en K’s Choice komen naar De Foute Feesten

Wat dacht je van Get Ready? Of Sergio? Wees maar zeker dat zij ‘De Foute Feesten’ met een dik feestje gaan inzetten op vrijdag 20 september in het Jan van Ruusbroecpark. Ook dj Jordy a.k.a. Jonas Van Geel komt de menigte opzwepen op datzelfde podium, maar dan op zaterdagavond.

K’s Choice, Mr. Paul & The Lowriders en Jasper Erkens komen dan weer onze harten veroveren op het podium van Nerorock, dat jullie welkom heet op zondag.

Beeld van ‘De Foute Feesten’ ontworpen door Maarten Van Hecke

Uit 30 inzendingen werd het beeld van de hand van Maarten Van Hecke verkozen als winnaar. De affiche ontdek je hier in primeur!

De Lichtstoet viert zijn 50e verjaardag

50 jaar al rijdt de Lichtstoet door het centrum van Hoeilaart. Een gebeurtenis waar we als dorp heel fier op zijn. Ieder jaar opnieuw trekt de stoet duizenden toeschouwers en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met grote vreugde kunnen we melden dat enkele nieuwe deelnemers zich hebben ingeschreven, waardoor de stoet opnieuw het absolute hoogtepunt van onze zaterdagavond zal worden. Kom mee genieten van al dat prachtigs waar onze verenigingen zich keihard voor hebben ingezet!

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart