Cultuurseizoen Druivenstreek 2023-2024

De lancering van het cultuurseizoen Druivenstreek 2023-2024 werd aangekondigd. Een programma boordevol inspirerende en betoverende ervaringen voor alle liefhebbers van cultuur!

Meer dan ooit vormen de zes cultuurhuizen (GC de Bosuil, GC de Kam, GC de Lijsterbes, CC Den Blank, GC Felix Sohie en cc De Warandepoort) één front en komen ze met een gezamenlijk aanbod naar buiten. Met een gevarieerd programma dat theater, muziek, dans, humor en nog veel meer omvat, belooft dit seizoen een ware traktatie voor de zintuigen te worden. Als cultuurhuizen hebben ze ondertussen een reputatie opgebouwd als toonaangevende bestemmingen voor culturele evenementen in onze regio. Dit nieuwe seizoen is geen uitzondering, met een diverse line-up die zowel lokale talenten als internationaal gerenommeerde artiesten omvat.


Ze schotelen je niet minder dan 136 voorstellingen voor, met onder andere een rijke mix van klassiekers zoals Kommil Foo, Raymond van het Groenewoud en Günther Neefs, maar ook vernieuwende creaties. Denk hierbij aan de voorstelling Desperado met Kraainems acteertalent Kyra Verreydt. Naast verschillende theatervoorstellingen (bijvoorbeeld met Warre Borghmans of Bruno Van den Broecke), bieden ze ook heel wat muziek aan: Jef Neve, Margriet en Celien Hermans, Cleymans en Van Geel of Tom Robinson om er maar enkelen te noemen. En uiteraard ben je ook voor humor aan het juiste adres: Kamal Karmach, Jade Mintjens, Jens Dendoncker, Amelie Albrecht, … je kan ze allemaal op een van de podia in de regio ontdekken.


De gedrukte seizoensbrochure ligt volgende week in de bussen van alle inwoners in de Druivenstreek én in de bussen van Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek en Kortenberg. Je kan de brochure ook hier raadplegen.

Nieuw ticketingsysteem

De ticketverkoop start op vrijdag 9 juni om 9 uur met een aantal nieuwigheden. De laatste tijd werd er door alle collega’s van de cultuurhuizen heel hard gewerkt om een nieuw ticketingsysteem te implementeren. Dit nieuwe systeem is een prachtig voorbeeld van waar we als regio voor staan: door het bundelen van de krachten zorgen we voor een ruimer aanbod voor de burgers. We werken met een eengemaakt ticketingsysteem, waardoor je als klant met één account tickets kan bestellen voor alle voorstellingen van onze cultuurhuizen. Je kan ook in elk centrum terecht om tickets te kopen voor alle voorstellingen van de andere centra.

UiTPAS Druivenstreek

Daarnaast zetten de cultuur- en gemeenschapscentra volop in op de UiTPAS Druivenstreek. Ze werken niet langer met een abonnementensysteem waarbij de klant onmiddellijk vier tickets voor vier voorstellingen moet bestellen om te kunnen genieten van een korting, maar kiezen voor een UiTPASkorting: UiTPAShouders krijgen altijd 10 % korting op het basistarief bij de aankoop van hun ticket, ongeacht het aantal voorstellingen dat men kiest of wanneer men bestelt. Als dat geen stimulans is om die UiTPAS aan te schaffen (mocht je die uiteraard nog niet hebben)!

Geniet van het nieuwe cultuurseizoen!

www.debosuil.be, www.dekam.be, www.delijsterbes.be, www.dewarandepoort.be, www.denblank.be, www.felixsohie.be, www.uitpasdruivenstreek.be

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart