Woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe

Het OCMW-woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe is gelegen op de OCMW-zorgsite Den Dumberg. Het heeft een capaciteit van 91 woongelegenheden verdeeld over drie afdelingen, waarvan één afdeling met verhoogd toezicht. Hof ten Doenberghe biedt een warme zorg aan voor zorgbehoevende personen die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en niet meer alleen kunnen wonen. Hierbij wordt voorrang gegeven aan Hoeilanders.

Het woonzorgcentrum biedt aan elke bewoner persoonlijke en respectvolle zorg, in een aangename woon- en leefomgeving. Elke bewoner mag zijn gemeubileerde eenpersoonskamer zelf aankleden om er een echte thuis van te maken.

De bewoners kunnen ter plaatse onder meer gebruik maken van een kapsalon, een cafetaria en een leeshoek. Het animatieteam voorziet een ruim aanbod aan individuele en groepsactiviteiten, afgestemd op de noden van de bewoners.

Hoe aanvragen?

Voor opname in het woonzorgcentrum is er een wachtlijst en een opnamelijst die beide een onderscheid maken tussen Hoeilanders en niet-Hoeilanders. Vanaf 65 jaar kan men zich kandidaat stellen voor deze lijsten.

  • Opnamelijst: bestemd voor kandidaten die wensen opgenomen te worden bij de eerstvolgende vrije plaats.
  • Wachtlijst: bestemd voor kandidaten die een aanvraag willen doen uit voorzorg.

Voor meer informatie en voor een afspraak ter plaatse neem je contact op via onderstaande gegevens.

Volg het woonzorgcentrum ook op www.facebook.com/wzsdendumberg

Cafetaria woonzorgcentrum
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00

Alle openingsuren