Verkeersmaatregelen "Hoeilaart kleurt roze"

Op zondag 27 oktober 2024 kleurt onze gemeente roze ten voordele van Think Pink. Die dag worden er verschillende wandelingen en fietstochten georganiseerd met start in het Jan van Ruusbroecpark. Op het Gemeenteplein zullen er verkoopstandjes opgesteld staan en is er randanimatie. Om dit allemaal in goede banen te leiden, worden er een aantal verkeersmaatregelen en parkeerverboden ingevoerd. 

Tijdelijke parking

In de J.B. Charlierlaan wordt er vanaf 8 uur tussen het kruispunt met de H. Caronstraat en de post een tijdelijke parking voorzien langs de parkzijde. Er wordt eenrichtingsverkeer ingesteld, met rijrichting Groenendaal.

Hinder en omleidingen

  • Het Gemeenteplein wordt van 8 tot 18 uur afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers. De Felix Sohiestraat is hierdoor niet bereikbaar langs het Gemeenteplein.
  • Het doorgaand verkeer (inclusief de bussen van De Lijn) wordt omgeleid via de achterkant van de kerk (zoals tijdens de vrijdagmarkt).
  • In de J.B. Charlierlaan is er vanaf de post een omleiding voorzien richting centrum via de Rode Kruisstraat, de Baron de Man d’Attenrodestraat, de Vlaanderveldlaan en de W. Eggerickxstraat.

Parkeerverboden

Vanaf woensdag 23 oktober gelden er parkeerverboden in het centrum. Hou daarom goed rekening met de signalisatie.
 

Doe mee en kleur de dag roze voor het goede doel! Meer info vind je op de pagina van Think Pink. Samen maken we een verschil.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 72
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief