Strontvervelend!

Met de affiche ‘Strontvervelend!’ roept het lokaal bestuur de Hoeilanders op om samen de strijd tegen hondenpoep aan te binden.

Met de affiche ‘Strontvervelend!’ roept het lokaal bestuur de Hoeilanders op om samen de strijd tegen hondenpoep aan te binden.

Niemand heeft graag hondenpoep op zijn stoep. Niemand trapt graag in poep. Niets zo vervelend als poep van je schoenen vegen. Niets zo degoutant als poep aan kinderwagen- en rolstoelwielen. En toch blijven sommige baasjes hardleers! Ze blijven het normaal vinden om de drollen te laten liggen waar de hond ze heeft gedropt en blijven op stap gaan zonder hondenpoepzakjes.
Met de campagne Strontvervelend proberen we daar met z’n allen wat aan te doen.

Hang de affiche op!

Vind jij hondenpoep ook strontvervelend? Hang de affiche dan voor je raam, aan je gevel of buiten in de tuin.
Je kan de affiche hier downloaden en printen (liggend, formaat A4 of A3 naar keuze) of bestellen via communicatie@hoeilaart.be, tel. 02 658 28 40. Voor buitengebruik wordt ze geplastificeerd.

Hondenpoep opruimen!

Wie met de hond uit wandelen gaat, moet altijd minstens één hondenpoepzakje op zak hebben om op te ruimen wat de hond dropt. Meer en meer baasjes doen dat, maar niet allemaal. Sommige hondeneigenaars zijn hardleers en houden totaal geen rekening met andere mensen. Ze kunnen nochtans een administratieve boete krijgen die kan oplopen tot 350 euro.

Poepzakjes zijn in de handel te koop.

Gevulde zakjes neem je mee naar huis of gooi je in een openbaar vuilbakje. Gooi ze niet in de riool! En laat ze ook niet naast de vuilbakjes achter.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark z/n
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 48
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart