E-loket van dienst Burgerzaken uitgebreid

Neem altijd eerst een kijkje op www.hoeilaart.be alvorens je naar de dienst Burgerzaken te reppen. Het e-loket van de dienst Burgerzaken is weer een aantal online aanvraagmogelijkheden rijker.

Neem altijd eerst een kijkje op deze website alvorens je naar de dienst Burgerzaken te reppen. Het e-loket van de dienst Burgerzaken is weer een aantal online aanvraagmogelijkheden rijker.

Lokaal bestuur Hoeilaart werkt voor deze automatisering sinds 2016 samen met het eGovFlow-platform van Vanden Broele Productions, een systeem op maat van lokale besturen dat rechtstreeks de gegevens uit overheidsdatabanken ophaalt. Het laat je als burger toe om niet alleen online attesten aan te vragen, maar deze ook zeer snel te ontvangen, op een beveiligde manier en rechtsgeldig digitaal ondertekend.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je het attest in je mailbox. Wanneer je je niet aanmeldt, wordt het attest met de post opgestuurd. Je aanmelden kan onder meer met je eID en met itsme.

De authenticiteit van het document dat je digitaal ontvangt, blijft ook gegarandeerd wanneer je het thuis afdrukt. Maar afdrukken hoeft niet altijd. Je kan het zelf ook digitaal doorsturen en tonen aan wie het vraagt.

Volgende attesten en uittreksels van de dienst Burgerzaken kan je via de eGovFlow aanvragen én bekomen. Je vindt ze ook snel terug via de link 'Snel naar papieren en attesten' op de homepage van deze website.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 50
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00 en van 16:00 tot 19:30
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsurenAfspraak Burgerzaken

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart