Gemeentelogo - huisstijl

logo gemeente Hoeilaart

In 2008 voerde de gemeente Hoeilaart haar huidige huisstijl in. De huisstijl is de basis voor een vlotte, duidelijke en uniforme communicatie. Je herkent er onmiddellijk onze gemeente aan.

Huisstijlgids

Op affiches, infoborden, brieven, het gemeentelijk infomagazine, persberichten, straatnaamborden, werkkledij, formulieren, website, …overal is de specifieke huisstijl van Hoeilaart terug te vinden. Alle afspraken werden gebundeld in een huisstijlgids.

Het logo

Het logo vormt de kern van de huisstijl. Ons logo bestaat uit vier vlakken, die samen de letter H vormen. Samen stellen zij ook het groene, hellende landschap voor, dat zo typisch is voor Hoeilaart, en staan ze symbool voor het harmonisch samengaan, het samenwerken van verschillende mensen, verenigingen en partijen.De kleuren groen en geel zijn veel meer dan een verwijzing naar de gemeentevlag van Hoeilaart. Groen visualiseert een gezonde, groene gemeente met veel natuur. Het geeft een gevoel van rust, evenwicht en ontspanning en symboliseert vruchtbaarheid, hoop, jeugdigheid en levendigheid. Geel is de kleur van de zon, warm en gezellig. Geel is licht. Het is de meest heldere kleur, dynamisch en toekomstgericht.

Wil je reclame maken voor Hoeilaart met het gemeentelogo?

Gebruik dan het officiële logo dat je bij de gemeente kan aanvragen (schriftelijk per mail of per brief, met een motivatie).

Het logo is verkrijgbaar in verschillenden formaten (jpg, eps, ai, ...), afhankelijk van de drager waarvoor het bestemd is.

Opgelet: de gemeente aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor misbruik of bedrieglijk gebruik van haar naam, logo of adres, en geen enkele aansprakelijkheid die verbonden is aan een product of een activiteit van derden waar haar naam, logo of adres mee verbonden wordt.

Jan van Ruusbroecpark z/n
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 48
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren