De Hoeilaart-app

Gemeente en OCMW Hoeilaart communiceren ook via een mobiele applicatie.  Dit filmpje demonstreert het handige gebruik van dit platform waar bewoners, gemeente, handelaars, verenigingen en vriendengroepen elkaar ontmoeten.

De Hoeilaart-app bundelt berichten van de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je bijvoorbeeld een put in de weg of een sluikstort melden (met een foto en gps-lokalisatie). Maar omgekeerd kan je van de gemeente ook een bericht krijgen over de inschrijvingen van de vakantiekampen (met een link naar de inschrijvingstool op de website), wegenwerken en omleidingen, de afvalophalingen of een noodsituatie. 

Met de Hoeilaart-app kan je ook met de plaatselijke handelaars en verenigingen communiceren. Je kiest zelf van wie je berichten wil krijgen. De aangesloten verenigingen en handelaars vind je terug onder 'Je buurt in kaart'.

Je kan de Hoeilaart-app gratis downloaden in de App Store (Apple) of in de Google Play Store via het zoekwoord ‘Hoeilaart’.

Verenigingen, handelaars en zorgverstrekkers die wensen te participeren, nemen contact op met Onze DeStad App (Fairville), tel. 09 362 71 25 of via de knop 'Helpdesk' op www.fairville.be of www.ourcityapps.com. Aansluiten is gratis. Helemaal onderaan op www.ourcityapps.com vind je de algemene voorwaarden en informatie over het privacybeleid terug.

Een handleiding voor verenigingen vind je hier: Handleiding voor verenigingen.

Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren