De Mammobiel in Hoeilaart

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Ons lokaal bestuur organiseert daarom een tweejaarlijkse borstkankerscreening. Van 19 tot en met 29 april 2024 verwelkomen we de Mammobiel in ons Jan van Ruusbroecpark (parking kant Kasteelstraat). Hier kunnen vrouwen tussen 50 en 69 jaar die de laatste 2 jaar geen screeningsmammografie hebben laten uitvoeren gratis een borstonderzoek laten doen.

Wist je dat bijna 35 % van onze doelgroep in Hoeilaart de vorige keer deelnam aan de screeningsactie? Laten we samen streven naar een nog hogere deelname, zodat we borstkanker vroegtijdig kunnen opsporen en de kans op genezing vergroten.

Als je tot bovenstaande doelgroep behoort, krijg je een persoonlijke uitnodiging van het Centrum voor Kankeropsporing. Die uitnodiging geldt als voorschrift voor een screeningsmammografie. In de uitnodiging wordt een afspraak voorgesteld. Liever een andere datum of ander tijdstip? Maak een nieuwe afspraak door te bellen naar het gratis nummer 0800 60 160.

Voor meer informatie over kankeropsporing contacteer je best je huisarts of gynaecoloog of het Centrum voor Kankeropsporing.

Info: Centrum voor Kankeropsporing, tel. 0800 60 160, www.bevolkingsonderzoek.be

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart