Feest van de Sport

Thema: Omnisport en andere
Alle sportieve of minder sportieve inwoners zijn welkom op het Feest van de Sport. Die dag zullen de Hoeilaartse kampioenen met gouden schoenen, gouden vislijnen en ander sportief goud bekroond worden. Daarnaast worden ook voor de tweede maal een sportman/sportvrouw gehuldigd en wordt de trofee voor uitzonderlijke sportverdienste uitgereikt. De jongsten krijgen hun medaille en aandenken vanaf ...
Alle sportieve of minder sportieve inwoners zijn welkom op het Feest van de Sport. Die dag zullen de Hoeilaartse kampioenen met gouden schoenen, gouden vislijnen en ander sportief goud bekroond worden. Daarnaast worden ook voor de tweede maal een sportman/sportvrouw gehuldigd en wordt de trofee voor uitzonderlijke sportverdienste uitgereikt.

De jongsten krijgen hun medaille en aandenken vanaf 18.30 uur. De volwassenen zullen omstreeks 20 uur in de bloemetjes gezet worden.

Naast de prijsuitreiking van deze sporthelden is er uiteraard spijs en drank voorzien en valt er nog wat te beleven qua randanimatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart
Organisatie
Dienst Vrije Tijd Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
sport@hoeilaart.be
Fax: 02 894 54 26

Vertel het verder