Alternatieve beleggingsmogelijkheden wanneer het spaarboekje niets opbrengt.

Centen op een spaarboekje brengen niets meer op. Meer nog, door de inflatie verliest u aan koopkracht door uw geld daar te laten staan. Wenst u meer rendement, dan moet u risico’s nemen. Beleggingspecialist Frank Vranken zal de verschillende investeringsstrategiën toelichten. Bovendien zal hij na de presentatie antwoorden op vragen in verband met beleggingen. Handelsingenieur Frank Vranken ...
Centen op een spaarboekje brengen niets meer op. Meer nog, door de inflatie verliest u aan koopkracht door uw geld daar te laten staan. Wenst u meer rendement, dan moet u risico’s nemen.
Beleggingspecialist Frank Vranken zal de verschillende investeringsstrategiën toelichten. Bovendien zal hij na de presentatie antwoorden op vragen in verband met beleggingen.

Handelsingenieur Frank Vranken behaalde aan de Ecôle Internationale (Marseille) een Master in 'Financiële Markten’. Hij werkte in de marktenzaal bij verscheidene banken en werd tot slot bij de private bank van KBL in België, Hoofd Strategie. Ondertussen is hij verantwoordelijk voor de beleggingsstrategie voor de hele KBL-groep. Tevens was hij gastdocent aan de EHSAL alsook aan de UCL. Hij schrijft regelmatig voor de gespecialiseerde pers en licht financiële gebeurtenissen toe op Kanaal Z.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart
Organisatie
Rodenbachfonds Hoeilaart
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €; VVK: 4,00 €; Abo: 5,00 €

Vertel het verder